Díl 27: Jak založit eshop

Mnoho lidí dnes řeší problém, jak založit vlastní eshop. Vyplatí se to, nebo ne? Pokud máte dobrý byznys plán, zajímavý produkt nebo dodavatele a spolehlivého partnera, který Vás provede začátky fungování eshopu, pak je odpověď jasná. Častokrát je cílem k úspěchu právě zvolení správné marketingové strategie nebo navázání správného typu spolupráce s týmy správnými lidmi.


Jak na eshop a jak konečně prorazit v online byznysu

I když v poslední době vznikají nové eshopy jako houby po dešti, stále je dost firem a jednotlivců, kteří se zasekly na otázce "Jak si založit eshop?". Je jasné, že každý z nás je odborník jen v několika oblastech, a proto může mnohým připadat komplikovaný proces od samotného kroku, jak vytvořit eshop přes otázku jak napojit eshop na dodavatele až po krok jak na propagaci eshopu. Pokud nejste odborníci ve web designu a programování internetových stránek, je tvorba e-shopů ve vlastní režii bez zaměstnance nebo známého, který se v problematice vyzná, skutečně velmi obtížný úkol. Samozřejmě existují i jednoduché řešení a možnosti jak na prodej v eshopu, ale ty Vám nezaručí jistý úspěch a stejně si budete muset počkat i na zisk, který bez dostatečného úsilí Váš nový eshop zpropagovat nebude vysoký.


Jak vytvořit eshop, podnikat a vydělat na internetu

Nevíte, jak založit eshop? Dnes již nestačí pronajmout si eshop a naplnit ho libovolným zbožím z katalogu. Za úspěšným eshopem stojí kvalitní obchodní záměr, postavený na složení a správném zacílení sortimentu, uživatelsky přívětivém eshopu, který ,,mluví“ jazykem zákazníka. Naštěstí je na trhu mnoho kvalitních společností, mezi které patří samozřejmě i ta naše, které Vám se založením internetového obchodu nejen poradí, ale ho pro Vás komplexně zastřeší od designu eshopu až po spuštění do provozu. Už něco přes osm let se o naše zkušenosti, jak na eshop nebo jak založit eshop zdarma dělíme nejen s našimi klienty, ale také s lidmi, kteří chtějí posouvat svůj byznys dál.


Na prodej eshopů jsme experti

Při tvorbě eshopů potřebujete spolehlivého partnera, který má dostatek profesionálních znalostí, kvalitní a spolehlivé technické řešení a hlavně zkušenosti s tvorbou e-shopů. Potřebujete společnost, jakou jsme my, která umí nejen vytvořit internetový obchod podle Vašeho zadání, ale poskytne správně sestavenou propagaci, komplexní odborné, technické a technologické zázemí pro Váš projekt. Prodejem zavedených eshopů a prodejem eshopů se věnujeme dostatečně dlouho na to, abychom se stali experty v této oblasti.

Chcete začít úspěšně podnikat?
Sestavíme Vám příležitost namíru
Máte dotaz?

Pomůžeme Vám s výběrem e-shopu!


Prodej e-shopu s napojením na dodavatele

Garantujeme

Další Eshopy k prodeji

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

17 tis.Objednávek

Zpracovali jsme více než 17 tisíc objednávek obsahující více než 80 tisíc produktů.

V hodnotě 31mil. Kč

Hodnota zpracovaných objednávek již přesahuje 31 milionů korun. Připojte se k nám!