Díl 13: proč mít ke kamennému obchodu i funkční eshop

Stále váháte, zda si máte založit nebo koupit eshop a rozšířit tak pole vaší působnosti i do virtuálního prostředí? Potom vás jistě přesvědčí následujících osm důvodů, které ukazují, proč je tvorba eshopu důležitá a jaké má podnikání na internetu výhody.

 

  1. Stoupající obliba, nakupování přes internet se těší čím dál větší oblibě a je více než jasné, že tento trend bude mít i nadále stoupající charakter, takže je určitě škoda opominout tento způsob, jak vydělat peníze na internetu.
  2. Větší obrat, díky většímu poli působnosti se vámi nabízené zboží dostane k několikanásobně většímu počtu zákazníků, kteří mohou váš koupený eshop samozřejmě doporučit dále. Obrat se tak zvyšuje téměř geometrickou řadou.
  3. Širší sortiment, při prodeji zboží klasickou cestou, tedy v kamenném obchodě, jsou obchodníci často velmi limitování prostorem. Prostřednictvím eshopu můžete nabízet mnohem více produktů, ve více variantách apod.
  4. Nižší ceny, díky nižším provozním nákladům si můžete dovolit nastavit nižší prodejní ceny. Přiznejme si, že cena je zásadním faktorem, který ovlivňuje rozhodování zákazníků. Proto je v obrovské konkurenci velmi žádoucí srazit provozní náklady na nezbytné minimum.
  5. Více zákazníků, fungující eshop je rovněž skvělým předpokladem k budování stálé zákaznické sítě, k tomu vám skvěle poslouží nejrůznější on-line nástroje. Vy od nich navíc můžete získávat užitečnou zpětnou vazbu a na jejím základě dále vylepšovat své služby.
  6. Nižší náklady, bez nutnosti provozovat kamennou pobočku uspoříte značnou část provozních nákladů. A stejně tomu bude i v případě reklamy. Možnosti internetu jsou totiž nekonečné a existuje spousta způsobů, jak se na internetu zviditelnit.
  7. Nepřetržitý provoz, v dnešní hektické době zákazníci často preferují nakupování v pozdních hodinách nebo o víkendech. Jestliže váš kamenný obchod nebude v příhodnou dobu otevřen, zřejmě o takové zákazníky přijdete, i kdyby je váš obchod zvenčí zaujal sebevíc.
  8. Jednoduchá tvorba eshopu, mnoho lidí se domnívá, že tvorba eshopu je náročná na čas i finanční prostředky, vhodným řešením pak může být nákup zavedeného e-shopu. Odpadne vám spousta starostí a vy se budete moci okamžitě začít věnovat vydělávání peněz na internetu.

 

Hledáte další způsob, jak podnikat na internetu? Potom se nebojte vyzkoušet přeposílání objednávek nebo dropshiping, které přináší rychlý a snadný přivýdělek z domova.

Chcete začít úspěšně podnikat?
Sestavíme Vám příležitost namíru
Máte dotaz?

Pomůžeme Vám s výběrem e-shopu!


Prodej e-shopu s napojením na dodavatele

Garantujeme

Další Eshopy k prodeji

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

17 tis.Objednávek

Zpracovali jsme více než 17 tisíc objednávek obsahující více než 80 tisíc produktů.

V hodnotě 31mil. Kč

Hodnota zpracovaných objednávek již přesahuje 31 milionů korun. Připojte se k nám!