Díl 8: proč jsou eshopy tak oblíbené?

 Je nesporným faktem, že nakupování na eshopech zažívá obrovský boom, který jen tak nepoleví. Právě teď je ten pravý čas na založení eshopu a začátek podnikání přes internet. Ptáte se, proč se nakupování přes internet těší takové popularitě?

 

  1. Širší sortiment, prodejní prostory často představují největší položku v souvislosti s náklady. A mnohdy v kamenné prodejně ani není možné vystavit veškeré zboží. Taková starost samozřejmě odpadá v eshopech, což umožňuje nabídnout větší sortiment, který uspokojí každého zákazníka. Náklady na skladovací prostory navíc účinně minimalizujete díky dropshippingu nebo přeposílání objednávek.
  2. Nižší ceny, ve prospěch nakupování přes internet jasně hovoří i nízké ceny. Eshopy mají mnohem nižší náklady, takže i výsledná cena je mnohem příznivější. Přiznejme si, že mnoho lidí si sice vyhlédne nějaké zboží v kamenném obchodě, ale následně na internetu pátrá, kde by se daný výrobek dal pořídit levněji.
  3. Rychlejší nákup, v dnešní hektické době je každá minuta drahá a čím dál více lidí nemá čas na zdlouhavé chození po obchodech. Nákup zboží přes internet na eshopu je záležitostí pár minut, takže zbývající čas můžete využít mnohem efektivněji.
  4. Pohodlnější výběr, nákup přes eshop také zaručuje diskrétnost. Některým lidem je nepříjemné nakupovat v přeplněných obchodech, kdy jsou pod drobnohledem prodavaček. Při nákupu v internetovém obchodě můžete vybírat zboží libovolně dlouhou dobu, navíc si vše důkladně rozmyslet.
  5. Snazší reklamace, možnost vrátit do 14 dnů zboží zakoupené přes internet na eshopu bez udání důvodů je zkrátka neocenitelná, nejen v případě špatně vybraných dárků, ale i nevhodné velikosti oblečení apod.
  6. Více informací o produktech, při vystavení zboží v kamenné prodejně si sice můžeme zboží „osahat“, ale často nám chybí spousta důležitých informací. Všechno potřebné se zákazníci vždy dozvědí z popisku produktu na vašem eshopu. A ani jim nevadí, že produkt neuvidí „naživo“, neboť kvalitní fotografie jsou naprosto dostačující.
  7. Dostupné recenze, zejména při nákupu dražšího zboží, například elektroniky a domácích spotřebičů, je vhodné věnovat trochu času i pročtení recenzí. Zákazníci dají na pozitivní reference, neboť spokojení klienti jsou to nejlepší reklamou. Je proto vhodné vybízet zákazníky ke zpětným reakcím.

 

Ještě váháte, zda začít podnikat na internetu? Potom zkuste pohodlnější cestu, jako je koupě zaběhnutého eshopu, který již skvěle funguje a má stálou klientkou základnu.

Chcete začít úspěšně podnikat?
Sestavíme Vám příležitost namíru
Máte dotaz?

Pomůžeme Vám s výběrem e-shopu!


Prodej e-shopu s napojením na dodavatele

Garantujeme

Další Eshopy k prodeji

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

17 tis.Objednávek

Zpracovali jsme více než 17 tisíc objednávek obsahující více než 80 tisíc produktů.

V hodnotě 31mil. Kč

Hodnota zpracovaných objednávek již přesahuje 31 milionů korun. Připojte se k nám!