Díl 32: ESHOP JAKO PŘIVÝDĚLEK K ZAMĚSTNÁNÍ

Eshop vám nabízí způsob, jak vydělávat peníze na internetu. Představuje možnost, jak začít podnikat a přitom vykonávat většinu práce z domova. A jak to funguje? Říká se tomu dropshiping. Díky dropshippingu nepotřebujete při prodeji zboží přes internet řešit vlastní sklad. Zboží totiž zůstává u jeho dodavatele, který ho podle objednávky přes váš eshop posílá přímo zákazníkovi. Tím vám zároveň odpadá balení i odesílání zboží.

 

Je to způsob, jak vydělat peníze přes internet

Těm, kteří oceňují obchodní výhody dropshippingu a zajímá je, jak vydělat peníze přes internet, poskytujeme nezbytnou službu. Je to tvorba funkčního eshopu. Prozkoumejte náš zavedený prodej eshopu na klíč. Vytvořili jsme různé modely eshopů optimalizovaných na zisk a během 12 měsíců neomezených konzultací vám předáme veškeré know-how potřebné pro online prodej a provoz eshopu.

 

Propojíme vás s velkoobchodními dodavateli

Síť velkoobchodních dodavatelů nejrůznějšího zboží do eshopů nezaskočí velký obrat. Právě oni doručí zboží zákazníkům přesně podle objednávky z vašeho eshopu. Stačí si vybrat, jak vydělat na internetu a v čem podnikat. Všechny nabízené eshopy jsme sami provozovali a dosáhli jsme na nich zajímavého zisku. Dropshipping jako přivýdělek z domova nabízí obchodní příležitost právě těm, kteří už se rozhodli, jak podnikat a jak vydělat peníze.

 

Přivýdělek v internetovém prostředí

Zvolte si, jestli chcete provozovat eshop například s luxusním nábytkem a nebo s pánskou módou a prozkoumejte novou možnost, jak si vydělat peníze a změnit přivýdělek ve vlastní internetové podnikání. Pokud vás baví prodávat, tak jedeme na jedné lodi.

 

Chcete začít úspěšně podnikat?
Sestavíme Vám příležitost namíru
Máte dotaz?

Pomůžeme Vám s výběrem e-shopu!


Prodej e-shopu s napojením na dodavatele

Garantujeme

Další Eshopy k prodeji

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

17 tis.Objednávek

Zpracovali jsme více než 17 tisíc objednávek obsahující více než 80 tisíc produktů.

V hodnotě 31mil. Kč

Hodnota zpracovaných objednávek již přesahuje 31 milionů korun. Připojte se k nám!